Ingredience: 3lžíce másla, 3stroužky česneku, 1ks mrkve, 1ks okurky salátové, 1hrst šťovíku (listy), 1lžíce hladké mouky,1l zeleninového vývaru,petrželka, 2ks žloutk
více >>Kadeřávek možná ještě nepatří mezi vaše oblíbené druhy zeleniny, ale je to škoda. Tahle listová kapusta je totiž nabitá zdraví prospěšnými l&aac
více >>Máslovou dýni oloupeme (slupka pečením nezměkne), překrojit, vyberat jadřinec. Nakrájet na hranolky tak dva krát dva centimetry, na délce nijak nezáleží. Na plech nalijtr asi 80 gramů oleje. Kousk
více >>Polévka - Ingredience : kokosový nebo sezamový olej 1 lžíce, nadrobno nakrájený čerstvý zázvor 1 lžíce, červené chilli papričky, nakrájené 2 ks, v&yacu
více >>Ingredience: řapikatý celer, mrkev, uvařenou cizrnu nebo konzervu, kuskus, zeleninový bujón nebo vývar, mletou papriku, chilli - podle chuti, sůl
více >>
Ingredience: řapikatý celer, zeleninový vývar, špetka mletého nového koření, hladká mouka, máslo na jíšku, stroužek česneku, kelímek smetany (12%), sůl
více >>Ingredience: kadeřávek listů, brambor, mrkev, cibule, česnek, vývar, sůl, olej, pečivo, máslo
více >>
Dejte mu pořádnou masáž
Zvlášť pro přípravu salátů z kadeřávku, je potřeba nejprve listy pořádně promasírovat. Omyté a osušené listy natrhejt
více >>Libeček v kuchyni: Libeček se jako koření používá prakticky celý - čerstvé (i sušené nebo zmrazené) listy, ale i kořen a plody. Na dochucení pokrmu stačí jen mal&eac
více >>Ingredience: Bílý jogurt 250 g, salátová okurka 1/2 ks, mléko 100-150 ml, čerstvý koriandr 6 snítek, sůl a čerstvě namletý pepř.
více >>