Ingredience: řapíkatý celer 250 g, mrkev 150 g , větší cibule 1 ks, zeleninový vývar 1 l, máslo 30 g, kus zázvoru 1 cm, smetana 1,5 dl, muškátový oří&s
více >>Ingredience: žluté fazolové lusky - 250 g, menší cibule - 1 ks, hladká mouka - 2 pol,lžíce., mléko - ½ hrnečku, máslo - 3 pol,lžíce, ocet - 1 pol,lžíce.
více >>Ingredience: 1 kg cukety, 1 lžíce soli, 4 stroužky česneku, pepř, 1 plechovka máslových fazolí v nálevu, čerstvý kopr, čerstvá máta, 150 g sýru fet
více >>Na křupavý korpus si připravte:
Dortovou formu o průměru 26 cm vyložte pečícím papírem, 2 balení ovesných sušenek (můžete použít i BeBe, piškoty nebo třeba kukuři
více >>Ingredience: 500 g zelených fazolek, 1 lžíci olivového oleje, 2 malé cibulky, nejlépe šalotkyjemně nakrájené, 1 lžičku krupicového cukru, nejlépe h
více >>Ingredience: 400 g mletého vepřového masa, cibule, 100 ml studené smetany ke šlehání, lžička mleté papriky (sladké nebo uzené), mletý kmín, pepř, sůl, velk&aa
více >>Na asi 900g
Ingredience: 600g čerstvých zelených, nebo červených srstek/angreštu, 2 cibule nakrájené, 1 střoužek česneku, utřený, 1 lžička hořčice, lžička citronové &sca
více >>Ingredience: 200g cukru krystal, 125 g másla, 200 g hladké mouky, 200 ml smetany, 2 vejce, prášek do pečiva, vanilkový cukr &nb
více >>Ingredience: 3 ks červené řepy (nevařená) 3 stroužky česneku 200 ml smetany (kysaná, zakysaná) malá cibule 1 citron sůl pepř
více >>
Ingredience: kadeřávek, hovězí nebo vepřové maso (předního, odřezky), cibule, olej, vejce, strouhanka, červená parika mletá, majoránka, mletý pepř, kmín, sůl, voda na podle
více >>