Listy dobře omyjeme a uvaříme je 8 minut ve 2,5 cm vody. Podáváme je polité máslem nebo bílou zálivkou. V některých částech Severní Ameriky je kadeřávek podáván společně s prasečím podbradkem a šťáva je vyjídána teplým kukuřičným chlebem. Můžeme ho smícha
více >>Ingredience: 1 kypřící prášek do perníku, 1 hrnek hladké mouky, 1/2 hrnku cukru krupice, 3/4 hrnku mléka, 2 vejce, 1/2 hrnku másla
Drobenka: 1/2 hrnku m
více >>Ingredience: rebarbora 250 - 300 g, cukr krupice 100 g, pomerančová šťáva 2 lžíce, rozdrcené sušenky 130 - 150 g, rozpuštěné máslo 55 g, změklý krémový
více >>Ingredience: 500 g pekingského zelí, 200 g šunky, 100 g Nivy, 150 g tvrdého sýru, 1 malá plechovka sterilovaných žampiónů, koření Zaziki, majonéza, jogurt
více >>Ingredience: 500 g pekingského zelí, 400 ml mléka, 1 vejce, 100 g uzeniny (jakou máte rádi), pórek, 2 stroužky prolisovaného česneku, 4 lžíce hladké mouky + podle potřeby,
více >>Ingredience: 1 lžíce brandy, 100 g veřová kýta, 1 talíř pekingské zelí, 1 lžíce sojové omáčky, Omáčka: 1,5 lžíce octu, 1,5 lžičky sojové omáčky,
více >>Ingredience: 3 - 4 větší kedlubny, 1 ks cibule, máslo, 2lžíce mouky, drcený kmín, sůl, ocet, cukr
více >>
Rychlé a dobré
Na olivovém oleji osmahneme kuřecí maso, přidáme sůl, prolisovaný česnek a dochutíme pepřem. Salát nakrájíme nebo natrháme, přidáme, maso,
více >>Ingredience: salát lollo rosso, uzená mozzarella, pražená sezamová semínka, opečený toast a rajčátka mohou i nemusí být.
Zálivka: olivov&y
více >>Ingredience: hlávka zelí bílého, mletý vepřový bok, sůl, pepř, rýže, cibulka, sádlo, citrón, vývar
 
více >>