Ingredience :
Masová směs:
kuřecí prsa, solamyl, worcestrová omáčka, sojová omáčka, sůl, pepř mletý, paprika zelená, nebo červená, cibule, pekingské zelí, kečup, hořčice plnotučná, voda nebo drůbeží vývar
Bramboráky:
brambory, česnek, hladká mouka, vejce, mléko, bylinky sušený Libeček a Petržel, sůl, pepř mletý, drcený kmín
Postup:
Masová směs:
Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v lednici naložené a mezitím si nakrájíme zeleninu. Rozehřejeme si pánev, osmahneme na jemno nakrájenou cibulku, až bude sklovatá, přidáme k osmažení kuřecí prsa - dobré je si pánev rozdělit na dvě strany (na jedné se dosmaží cibulka, na druhé maso) nebo cibulku před smažením masa vyndat a poté vrátit zpět. Když je maso skoro osmahlé ze všech stran, přidáme nakrájenou zeleninu a chvilku společně smažíme. Zalijeme vodou, popř. vývarem a necháme společně vařit. Ke konci přimícháme ještě kečup a hořčici.
Bramboráky :
Brambory a česnek najemno nastrouháme, přidáme směs libečku a petržele, sůl, pepř, drcený kmín. Hladkou mouku a úplně nakonec 1 až 2 vejce.
Dobrou chuť :-)