volejte: 602530777+420 728 347 155  •  email: marcela@medovit.cz marcela@medovit.cz  •  Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky

Farmářské zeleninové bedýnky, farmářské výrobky a med

Farmářské bedýnky, farmářské výrobky  a med
POTŘEBUJETE POMOC?
 +420 728 347 155
email marcela@medovit.cz
Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky Bohumín a okolí
Novinky e-mailem
Novinky e-mailem
© 2018-24 MM Sound & Global Net

Zelené fazolové lusky jako příloha k masu (23.07.2020)

Ingredience: cca 300 g čerstvých fazolových lusků, 100 g anglické slaniny, 5 stroužků česneku, olivový olej, případně cibule nakrájená na půlkroužky



 



 



 



 



 



Postup:



Fazolky spaříme horkou vodou popř. krátce povaříme. Okapeme a osušíme. V pánvi rozpálíme trochu oleje a opečeme na proužky nakrájenou slaninu, když pustí šťávu, přidáme plátky česneku a lehce zpěníme, přidáme osušené lusky a krátce společně opečeme. Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. K vypečené slanině lze přidat i cibuli a opéci. Česnek dáme až později, kvůli možnosti zhořknutí.



Poznámka: Fantastická příloha k minutkovým masům všeho druhu.



                                                                                                                       Přeji dobré chutnání :-)



 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Právo omylu a změny cen vyhrazeno!