Ingredience: mrkev, sýr čedar, česnek, majonéza, čubrica, olivový olej, kukuřice
Ingredience: mrkev, cibule, bobkový lest, voda/zeleninový vývar, máslo, zakysaná smetana, med, čerstvě mletý pepř, sůl
více >>
Ingredience: pórek, jablko, mrkev, zakysaná smetana, citronová šťáva, sůl, pepř
více >>
Ingredience: listový salát, ředkvičky, dýňová semínka, uvařenou quinou
Zálivka: olivový olej, citron, med, sůl, pepř
< více >>
Ingredience: česnek podle chuti, olivový olej, cibule, čerstvý špenát, sůl, mletý pepř
<
více >>Ingredience: 2 a ½ hrnky špaldové mouky, 1 hrnek horké vody, 5 lžic tekutého medu, 3 lžíce kokosového oleje, 3 lžíce kakaa, 2 lžíce prášku do pečiva, 50 g hoř
více >>Ingredience: svazek šťovíku, 70 g másla, 30 g hladké mouky, 1 žloutek, 1l8 l smetany, 60 g žemle, sůl, pepř, petrželka, vývar z kostí
< více >>
Ingredience: 1 ks větší nebo dvě menší červené řepy (záleží na vás), 1-2 stroužky česneku, 1 hrst vlašských ořechů, 3-4 lžíce tekutého medu, citronov&a
více >>Zdroj vitaminu C Šťovík je oblíbenou planou zeleninou bohatou na minerální látky. Měl by se konzumovat pokud možno čerstvý. Jeho osvěžující kyselá chuť, způsoben&aac
více >>Ingredience: 3 hrsti nadrobno nasekaných listů šťovíku, 2 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 malý rajčatový protlak, 1 kostka cukru, 200 g měkkého salámu, 1 větší
více >>