volejte: 602530777+420 728 347 155  •  email: marcela@medovit.cz marcela@medovit.cz  •  Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky

Farmářské zeleninové bedýnky, farmářské výrobky a med

Farmářské bedýnky, farmářské výrobky  a med
POTŘEBUJETE POMOC?
 +420 728 347 155
email marcela@medovit.cz
Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky Bohumín a okolí
Novinky e-mailem
Novinky e-mailem
© 2018-24 MM Sound & Global Net

Recepty

Zadělávané fazolky na kyselo se sázeným vejcem

Zadělávané fazolky na kyselo se sázeným vejcem (23.07.2020)

Ingredience: žluté fazolové lusky - 250 g, menší cibule - 1 ks, hladká mouka - 2 pol,lžíce., mléko - ½ hrnečku,  máslo - 3 pol,lžíce, ocet - 1 pol,lžíce.

více >>
Nepečený tvarohový dort s rybízem

Nepečený tvarohový dort s rybízem (23.07.2020)

Na křupavý korpus si připravte:

Dortovou formu o průměru 26 cm vyložte pečícím papírem, 2 balení ovesných sušenek (můžete použít i BeBe, piškoty nebo třeba kukuři

více >>
Zelené fazolové lusky jako příloha k masu

Zelené fazolové lusky jako příloha k masu (23.07.2020)

Ingredience: cca 300 g čerstvých fazolových lusků, 100 g anglické slaniny, 5 stroužků česneku, olivový olej, případně cibule nakrájená na půlkroužky

 

 

více >>
Masové kuličky na kedlubnách

Masové kuličky na kedlubnách (2.07.2020)

Ingredience: 400 g mletého vepřového masa, cibule, 100 ml studené smetany ke šlehání, lžička mleté papriky (sladké nebo uzené), mletý kmín, pepř, sůl, velk&aa

více >>
Čatní z angreštu, výborné k sýrům

Čatní z angreštu, výborné k sýrům (2.07.2020)

Na asi 900g

Ingredience: 600g čerstvých zelených, nebo červených srstek/angreštu, 2 cibule nakrájené, 1 střoužek česneku, utřený, 1 lžička hořčice, lžička citronové &sca

více >>
RYCHLÝ ANGREŠTOVÝ KOLÁČ

RYCHLÝ ANGREŠTOVÝ KOLÁČ (2.07.2020)

Ingredience: 200g cukru krystal, 125 g másla, 200 g hladké mouky, 200 ml smetany, 2 vejce, prášek do pečiva, vanilkový cukr           &nb

více >>
Salát z červené řepy s česnekem a s kysanou smetanou

Salát z červené řepy s česnekem a s kysanou smetanou (25.06.2020)

Ingredience: 3 ks červené řepy (nevařená) 3 stroužky česneku 200 ml smetany (kysaná, zakysaná) malá cibule 1 citron sůl pepř

 

 

 

 

více >>
Rebarborový cheesecake s bílou čokoládou

Rebarborový cheesecake s bílou čokoládou (18.06.2020)

Ingredience: rebarbora 250 - 300 g, cukr krupice 100 g, pomerančová šťáva 2 lžíce, rozdrcené sušenky 130 - 150 g, rozpuštěné máslo 55 g, změklý krémový

více >>
Masové závitky z listů kadeřávku

Masové závitky z listů kadeřávku (18.06.2020)

Ingredience: kadeřávek, hovězí nebo vepřové maso (předního, odřezky), cibule, olej, vejce, strouhanka, červená parika mletá, majoránka, mletý pepř, kmín, sůl, voda na podle

více >>
Kadeřávek (kapusta kadeřavá) v kuchyni

Kadeřávek (kapusta kadeřavá) v kuchyni (18.06.2020)

Listy dobře omyjeme a uvaříme je 8 minut ve 2,5 cm vody. Podáváme je polité máslem nebo bílou zálivkou. V některých částech Severní Ameriky je kadeřávek podáván společně s prasečím podbradkem a šťáva je vyjídána teplým kukuřičným chlebem. Můžeme ho smícha

více >>
Stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Právo omylu a změny cen vyhrazeno!